Video Cluj: Așa a început Armin van Buuren concertul de excepție la Untold. Vezi aici Video:

Updated on august 8, 2016 Armin van Buuren a oferit la Untold unul din cele mai bune concerte iar acest lucru a „avut la bază” publicul de șa festival.

„A fost din nou unul dintre cele mai bune concerte ale anului. Ca DJ e un vis să ai concerte cât mai lungi cu putinţă pentru că toată lumea are set-up-uri scurte. Ceea ce nu e neapărat rău, dar mie îmi plac concerte de măcar patru ore, pentru că la începutul carierei mixam în continuu patru-cinci ore.

Pentru mine, ca DJ, să am oportunitatea unui concert de cinci ore în faţa a 40.000 de oameni e nemaipomenit. Nu pot compara cele două concerte.

Cel de anul trecut a fost printre cele mai bune din acel an, dar acum a fost un concert care a şi durat mai mult şi la final nu îmi venea să cred că mai rămăseseră cel puţin 40.000 de oameni deşi răsărise soarele”, a afirmat, într-o conferinţă de presă, Armin van Buuren, potrivit News.ro și preluat de digi24.ro.

Artistul a fost încântat de atmosferă, dar şi de efectele speciale pe care scena i le-a permis, el recompensând cei peste 75.000 de fani inclusiv cu o piesă românească, mixată în premieră.

De asemenea, el a spus că speră să ajungă la Cluj şi anul viitor.

„Scena a fost uimitoare. Încerc tot timpul să îmbunătăţesc concertele. Anul acesta am investit mai mult în efectele vizuale. Am avut şi un cântec în limba română, pe care mi-l recomandase cineva, mi-a plăcut şi l-am pus.

Am văzut că lumea era destul de surprinsă, dar cred că a fost amuzant şi a fost un gest frumos pentru români. Sunt mulţi artişti români care îmi plac şi aici se face muzică bună”, a mai spus olandezul.

Vezi aici Video:

Concertul său a început puţin după ora 2.00 şi s-a încheiat după răsărit, la ora 7.00, cu un spectaculos foc de artificii.

error: Content is protected !!