Video Cluj: „Nemțește”. Tronsonul A3 Gilau – Nadaselu este aproape gata dar nu se va putea circula. Vezi ce-i mai lipsește:

Updated on iulie 20, 2016 Tronsonul A3 Gilau – Nadaselu este aproape gata dar nu se va putea circula pe el deoarece nu este legat de restul autostrăzii. Lipsește un viaduct.

Tronsonul A3 Gilau – Nadaselu, “ciotul” de 8,7 km de autostrada de langa Cluj-Napoca, in continuarea autostrazii Transilvania de la Turda la Gilau realizata in trecut de Bechtel, are toate sansele sa fie gata pana la finele acestui an, imaginile video din drona realizate si publicate de Asociatia Pro Infrastructura ilustrand avansul lucrarilor, potrivit hotnews.ro.

Cu toate acestea, tronsonul ce poate fi terminat anul acesta nu este legat de restul autostrazii de la Gilau la Turda. Lipseste un viaduct, o ramasita neterminata din contractul Bechtel, pentru care autoritatile inca nu au relansat licitatia pentru executie.

Asociatia Pro Infrastructura (API) a publicat o noua inregistrare cu drona cu santierul autostrazii Gilau – Nadaselu, tronsonul de 8,7 km aflat in lucru in apropiere de Cluj – Napoca.

“Lucrarile se apropie de finalizare, insa tronsonul nu va putea fi utilizat pana nu se va licita si finaliza viaductul peste Somesul Mic de la nodul Gilau (inceputul filmarii)”, scriu cei de la Pro Infrastructura pe contul oficial de facebook.

Vezi aici Video cu Tronsonul A3 Gilau – Nadaselu: postat de Asociația Pro Infrastructură pe Youtube.com:

Avansul bun al santierului a fost remarcat si de catre noul ministru al Transporturilor, Sorin Buse, care a fost in vizita pe santier in urma cu o saptamana. Speranta autoritatilor de la Transporturi este ca tronsonul construit de catre firma romaneasca UMB, ajuns cu stadiul la circa 77%, sa fie gata pana la finalul anului.

error: Content is protected !!