Cluj: Celebra soprană Sarah Brightman va concerta la Sala Polivalentă

Updated on iulie 20, 2016 Celebra soprană, Sarah Brightman revine în România pentru a susţine două spectacole, în cadrul turneului „Gala – An Evening with Sarah Brightman”. Cântăreaţa de muzică clasică va concerta la Sala Palatului din Bucureşti, pe 28 noiembrie 2016 şi la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 30 noiembrie 2016.

Genul muzical classic crossover este readus în România de către cea mai cunoscută reprezentată a sa, Sarah Brightman. După doi ani de la cel mai recent concert dedicat publicului român, arista, acompaniată de o orchestră formată din 50 de muzicieni, revine pe scena românească cu două spectacole de gală.

Spectacolele sopranei vor fi pus în valoare atât de vocea şi de repertoriul unic al acesteia, cât şi de invitatul său special, tenorul Mario Frangoulis, informează iconcert.ro

Sarah Brightman este o cântăreaţă de origine britanică, recunoscută pentru stilul muzical abordat în repertoriul său, o combinaţie unică, rezultată din mai multe influenţe de muzică simfonică, pop şi rock, care poartă numele de classic crossover. De asemenea, soprana s-a remarcat şi datorită interpretărilor sale live, în diferite limbi străine precum: spaniolă, franceză, italiană, japoneză şi chineză.

Biletele pentru concertele pe care Sarah Brightman le va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 28 noiembrie 2016 şi la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 30 noiembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro. Prețul acestora este între 100 de lei și 500 de lei.

error: Content is protected !!