The Museum lanseaza doua noi provocari la Cluj Napoca

Updated on mai 20, 2016 Plini de idei si entuziasm, tinerii inventatori de la The Museum au lansat doua noi camere de evadare la Cluj Napoca.
Aflate intr-o noua locatie, cele doua incaperi sunt cotate cu grad mai mare de dificultate decat camerele precedente si pot gazdui in total un numar de 18 persoane simultan.

Noile incaperi se bucura de o receptie extrem de incapatoare, un decor modern si minimalist, sunt dotate cu dispozitive high-tech si lacate de ultima generatie iar creatorii garanteaza ca niciun puzzle intalnit in jocurile anteriore nu se va regasi in camerele noi.

 

Pentru a realiza noul concept , cei doi tineri au lucrat din greu mai mult de sase luni de zile ocupandu-se personal atat de realizarea scenariilor cat si de constructia fizica a jocurilor.

Noile provocari se desfasoara intr-un spatiu mai mare de 30 de metri patrati fiecare , sunt egale ca dificultate , pot fi jucate atat individual cat si simultan (ca si competitie) si se adreseaza in special companiilor din Cluj Napoca, dar si turistilor care vin in grupuri mai mari si jucatorilor experimentati care au reusit sa evadeze la timp din The Thief si The Lost Diamond .

Primul scenariu se numeste Mission Hack unde participantii sunt angajati de o agentie de spionaj sa se infiltreze in laboratoarele cercetetorilor pentru a identifica si a sustrage microchipul secret, inainte ca cineva isi dea seama.

the museum

In cel de-al doilea scenariu, Mission Launch protagonistii trebuie sa repare si sa activeze de la distanta componentele unui satelit in cadrul unui proiect foarte important pentru Organizatia de Cercetare si Explorare Spatiala Română.

Pentru cine vrea sa incerce, locatia se află pe strada Avram Iancu nr. 2, dispune de un loc de parcare in curtea interioara iar rezervarile pot fi facute ca de obicei online pe www.themuseum.ro

Pretul unui bilet este in jur de 30 de lei de persoana, iar limita minima pentru participare este de 14 ani . Elevii si studentii beneficiaza de discount in baza unui act doveditor

Un joc de evadare este o activitate de echipa in care un grup de oameni sunt inchisi intr-un spatiu special creat timp de 60 de minute. Odata inchisi in joc, participantii trebuie sa caute indicii si obiecte care ii pot ajuta. Apoi trebuie sa colaboreze pentru a rezolva o serie de puzzle-uri care le va permite sa evadeze.

ză museum

Afla mai multe informatii despre concept din urmatorul articol: cluj.com

Dupa doi ani de la infiintare The Museum a reusit sa atraga cu primele doua provocari, mai mult de 1000 de echipe insumand in total peste 6000 de participanti. Majoritatea “vizitatorilor” sunt din Cluj si din imprejurimi insa acest tip de experienta este atragatoare si pentru turistii veniti din alte colturi ale lumii cum ar fi : Franta, Austria, Turcia, Marea Britanie, Israel, Slovacia, Croatia, SUA, Australia, Suedia, Italia, Spania, Rusia, Republica Moldova si Japonia.

Fie ca iesi cu prietenii sau familia, sarbatoresti un eveniment special , organizezi un teambuilding sau doar vrei sa te relaxezi dupa servici, The Museum te asteapta cu patru jocuri de aventura real-life. Fii personajul principal intr-o experienta de neuitat

 

error: Content is protected !!