Cluj: Campanie inedită privind combaterea risipei alimentare realizată de o echipă de studenți de la Comunicare și Relații Publice din cadrul UBB

Updated on mai 20, 2016 O echipă formată din trei studenți, numită “From Heart for Earth”, aflați în anul I la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, secția Comunicare și Relații Publice, din cadru UBB, îndrumați de profesor dr. universitar Răzvan Cherecheș, au desfășurat ieri o campanie inedită privind combaterea risipei alimentare.

Campania a constat în amenajarea peretelui de pe Strada Constanța cu 5000 de origami (verzi, confecționate în formă de bambus), pe care au fost scrise sloganul: “LOVE FOOD & HATE WASTE”.

campanie1campanie

Elementul inedit a fost reprezentat de faptul că pe fiecare foaie, din care este realizat un origami, a fost printată o listă de tips & tricks privind reducerea alimentară. Trecătorii au fost invitați să dezlipească câte un origami și astfel, să respecte acele sfaturi.

 

 

„5000 origami, realizate impreuna cu 300 voluntari, 250 ore de munca si un rezultat frumos, zicem noi si trecătorii care deja au inceput sa dezlipească (asa cum i-am îndemnat) pentru a descoperi sfaturile împotriva risipei alimentare”, au transmis organizatorii.

error: Content is protected !!