Cluj: Bere artizanală – Vizită și degustare la prima berărie artizanală din oraș. Puteți savura o bere NATURALĂ și SĂNĂTOASĂ!

Updated on mai 20, 2016 Iubitorii de bere din Cluj Napoca au o ocazie inedită de a vizita prima berărie artizanală din oraș și evident, de a degusta berea produsă aici.

Hophead Brewing, prima fabrică de bere artizanală din Cluj, vă invită să-i cunoașteți pe producători și cel mai important să degustați berea acolo unde ea este produsă.

13263950_1790517741178837_3539802393216459877_n

„Care este treaba cu aceste fabrici de bere artizanală? Este vorba despre acei oameni care au o pasiune pentru bere și vor să o împărtășească întregii lumi. Pun accentul pe calitatea produsului finit muuult înaintea costurilor și creează rețete care mai de care mai năstrușnice, asemenea unor bucătari iscusiți.

Ei își pun pasiunea în serviciul consumatorului, ca niște adevărați ”Chefi” ai berii, alegând cele mai bune ingrediente, fără a face compromisul aditivilor, astfel încât să puteți savura o bere NATURALĂ și SĂNĂTOASĂ!

Vă invităm la o vizită, să-i cunoaștem pe producători și cel mai important să degustăm berea acolo unde ea este produsă!

UNDE? În Mănăștur, întâlnirea pe strada Câmpului,h la sensul giratoriu.
CÂND? Sâmbătă, 21 Mai, ora 14.00.
CE SE VA ÎNTÂMPLA?
Vei cunoaște proprietarii și povestea lor.

Înscrierea se face aici Craft beer ( Visit and tasting at the first craft brewery from Cluj )

Ți se vor prezenta ingredientele ”magice”.
Ți se va prezenta procesul de producere, fiecare etapă detaliată.
Vei degusta cele 5 sortimente artizanale marca Hophead Brewery Cluj-Napoca.
CÂT MĂ COSTĂ? 55 de lei, incluzând întreg turul și degustarea!
Dacă îți place berea sau apreciezi micii producători artizanali atunci acest tur este pentru tine, ne vedem acolo!”, au transmis organizatorii.

error: Content is protected !!