Cluj: REVOLTĂ după ce au TĂIAT castanii înfloriți din Piața Avram Iancu!

Updated on mai 17, 2016 Scandal în Cluj după ce castanii înfloriți din Piața Avram Iancu au fost tăiați. Pur și simplu! Primăria nu a făcut până acum nici un comentariu chiar dacă a fost sesizată.

Pe Facebook, Réka Csűrös‎  a scris: „Castanii dintre catedrala ortodoxa si Regionala Cfr au disparut azi. Oare de ce? Pe cine incurcau?”

13237779_10154318590149258_128440829510209382_n
Clujenii s-au revoltat pe Facebook:

Cristina Alexa ViguCristina Alexa Vigu: nu pot sa cred!
Daniela PascDaniela Pasc: Nu pot sa cred!!!
Degan AuroraDegan Aurorai-au taiat pentru ca erau batrani, erau frumosi, reprezentau amintirile multora…. ce-i greu de inteles??
Adrian SalajanAdrian Salajan: Lui dumnezeui nu-i place lemnul
Oltita SocaciuOltita Socaciu: Ce e frumos trebuie inlaturat, ce functioneaza trebuie inlocuit…
Petronel RusPetronel Rus: … Faina treaba ! Oare care este inteligentul care a avizat asta ?
Cristian IvaneșCristian IvaneșDe ce? Fiindca stiu ca nimeni nu reactioneaza decat aici, bagandu-i in aia mamij lor. Trebuie actiune civica la concret! In fond toti trepadusii astia sunt angajatii nostri, ce naiba!
Paul WolfPaul Wolfma inchintau in copilarie, treceam pe sub ei cind mergeam la gradinita pe Lenin si mai apoi la gimnastica la CSM/ licelul Balcescu. Erau superbi si acum ar fii fost in floare !
Demetra VlasDemetra VlasTot Clujul e inlocuit si, fireste, nu gratuit. 
Cat de tampit sa fii sa tai castani seculari? Vezi str. Albini, parcul Central (aceea s-a numit coafare, un fel de tuns la zero) si acum cei de langa catedrala. Urmeaza parcul de la Opera si, eventual, cel de la Mercur. Inlocuim ce avem. Adica suntem complet tampiti. Nu si cei care fac bani din asta, insa.
Liana SfarleaLiana SfarleaVor fi inlocuiti.Erau f batrani. Daca va cadeau voua pe masini probabil aveati alte opinii !
Paul WolfPaul Wolf: ce se vede in fotografie e sectiunea unui copac cu totul sanatos. De ce sinteti atit de ingrijorata ? v-au cazut un copac pe masina ?
Petronel RusPetronel Rus: Cu tot respectul , dar natura primează ! Iubesc si eu mașinile dar iubesc mai mult viața ?
Monica KlausenMonica Klausen: Asa e, nu stiu sa deosebeasca un copac sanatos de unul bolnav? Sau era prea mare, facea prea multa umbra, absorbea prea multe gaze de esapament si mai ales, costa destul de mult sa-l vinda, pt ca avea sectiunea mare si se putea folosi la mobila? Copacii sanatosi pot trai peste o suta de ani.
error: Content is protected !!