Cluj: De ce se fac cozi în oraș? Vezi cum ne încurcă șoferii de autobuz:

Updated on mai 17, 2016 Compania de Transport Public Cluj este din nou luată în vizor de clujeni, de data aceasta însă de șoferii participanți la trafic. Un cititor a trimis o scrisoare publică către CTP în care îi cere conducerii să ia măsuri față de acei șoferi care nu utilizează alveola special destinată opririi autobuzelor.

Din această cauză mașinile trebuie să aștepte în spatele autobuzului și astfel apar probleme mai mari într-un oraș sufocat de trafic.

deddeedwewfrg5

„Curios ca astfel de probleme sunt inca prezente in traficul clujean, si mai ales la ore de varf cand cozile de masini se insira pe kilometrii intregi…oare nu ar trebui sa ne civilizam si noi ca restul europei??
Bineinteles ca raspunsurile intarzie din partea autoritatilor…sa vedem cat mai asteptam dupa un raspuns…sper ca voi sa trageti un semnal de alarma, ca noi individual nu avem nicio sansa…”, ne-a scris clujeanul.

„Buna ziua,
In spreanta ca cineva de la dumneavoastra va citi acest email, va rog sa luati atitudine sau masuri impotriva acelor soferi de autobuze, troleibuze sau alte vehicole apartinand regiei de transport in comun Cluj Napoca, care nu utilizeaza alveola special destinata opririi autobuzelor in statii.

Astfel pot demonstra cu poze ca unii soferi nu se obosesc sa opreasca autobuzul in locul special destinat acestora, si creeaza aglomeratie de exemplu pe strada Observatorului peste drum de Sigma Center, unde vesnic este aglomerat fie din cauza unor soferi de autobuz, fie a altor participanti la trafic.

Va rog sa luati masuri deoarece astfel de obiceiuri sunt tot mai frecvente in traficul clujean”, a scris Eremia Vasile Simea în scrisoare.

error: Content is protected !!