Cluj: De ce? Copacii de pe trotuare sunt betonați

Updated on mai 16, 2016 Caracalul se mută din nou la Cluj. Muncitorii care au reabilitat trotuarul din Piața 14 Iulie au mers atât de departe încât au betonat și copacii. Loredana Sorina a semnalat acest lucru pe platforma domnuleprimar.ro

”Trotuarul din Pta 14 Iulie (chiar din statia de autobuz) a fost recent reabilatat. Pt copaci s-a lasat un spatiu foarte mic in jurul lor, iar gaura a fost mai apoi BETONATA.

ddddd

Deasupra s-a pus pamant pt a parea totul in regula. Cum s-a putut decide ca copacii sa fie betonati? Nu imi vine sa cred.”, a scris clujeanca care a atașat și poze.

O altă problemă semnalată este cea a trotuarului care merge de la Interservisan in jos spre Gimmy unde, din cauza spațiului îngust, părinții nu pot trece cu cărucioarele de copii pentru a merge spre parc.

„Vreau sa va rog daca puteti face ceva cu trotuarul care merge de la Interservisan in jos spre Gimmy, ma refer strict la partea de langa sensul giratoriu.

Noi cei cu copii mici cu carut cand incercam sa mergem in parc avem oarecare probleme cu cei 2 stalpi de curent de pe trotuar, carutul incape greu.

Stiu ca stalpii nu pot fi mutati usor asa ca ma gandeam ca poate baza de metal a stalpului sa fie micsorata sau gardul viu sa fie redus in zona respectiva.” a scris Cristi Matei pe domnuleprimar.ro

error: Content is protected !!