CFR Cluj – Dinamo în Finala Cupei României. Peste 30.000 de bilete vândute. „Leul” Ekeng a fost condus pe drum de mii de oameni, acasă, în Camerun

Updated on mai 15, 2016 Marți, 17 mai, de la ora 21:30, pe Arena Națională, CFR Cluj și Dinamo își vor disputa Cupa României, partidă amânată după moartea tragică a jucătorului Patrick Ekeng.

Deşi iniţial “câinii” au intenţionat să ceară o amânare a finalei până după Euro 2016, aceştia au decis în cele din urmă să joace meciul în încercarea de a-i dedica trofeul fostului lor coleg, informează prosport.ro.

ynyynyneetyyyyy

Ar fi a 14-a Cupă a României câştigată de Dinamo în istoria sa, adică exact numărul purtat de Ekeng la clubul roş-alb. Mai mult, în cazul în care trupa lui Rednic se va impune în meciul cu CFR, roş-albii intenţionează să trimită Cupa în Camerun, pentru a fi montată lângă morâmântul lui Ekeng.

Şi interesul suporterilor din Ştefan cel Mare pentru finală este unul extrem de ridicat. Până astăzi s-au vândut peste 30.000 de bilete pentru meciul de marţi, anunţă Digi Sport şi sunt şanse mari ca meciul să se joace cu casa închisă. În condiţiile în care CFR Cluj a cerut doar 1000 de bilete pentru acest meci, e clar că Naţional Arena se va transforma într-o mare alb-roşie la ora partidei de marţi.

Ultraşii dinamovişti pregătesc meciul aşa cum se cuvine şi au în plan şi realizarea unei coregrafii speciale, una dedicată tot lui Patrick Ekeng.

Preţurile biletelor pentru finala Cupei României, Dinamo – CFR

Peluze – 15 RON
Tribuna Est, inel 3 periferic – 20 RON
Tribuna Est, inel 3 central – 25 RON
Tribuna Est, inel 2 periferic – 35 RON
Tribuna Vest, inel 3 – 40 RON
Tribuna Est, inel 2 central – 45 RON
Tribuna Est, inel 1 periferic – 50 RON
Tribuna Est, inel 1 central – 60 RON
Tribuna Vest, inel 2 – 80 RON
VIP 2 – 300 RON
VIP 1 – 400 RON
Loje – 600 RON

Trupul neinsufletit al fostului fotbalist a ajuns la Yaounde, capitala Camerunului. De la aeroport si pana la stadionul unde a fost depus sicriul, cortegiul funerar a fost condus pe drum de mii de oameni.

Pe arena unde a inceput fotbalul Patrick Ekeng, rudele, prietenii apropiati si suporterii au venit sa-si ia ramas bun. Pe un panou special amenajat pentru asa ceva, fanii i-au scris mai multe ganduri de adio, iar un banner avea cel mai emotionant mesaj: „Un leu nu moare niciodata, el doarme! Odihneste-te in pace, Patrick!”.

Inmormantarea va avea loc la Yaounde, oras in care Ekeng s-a nascut (26 martie 1990) si a copilarit, informează enational.ro.

De partea cealalta, in Romania, clubul Dinamo a anuntat ca tricoul cu numarul 14, cel purtat de camerunez, va fi retras pentru totdeauna. Iar eventuala victorie in finala Cupei Romaniei de maine, cu CFR Cluj, ii va fi dedicata lui Patrick Ekeng.

error: Content is protected !!