Video Cluj: „ Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am avut reflexe să pot evita accidentul” O mamă şi copilul ei de 10 luni la un pas de tragedie din cauza unui șmecher

Updated on mai 14, 2016 O soferita cu fica ei de 10 luni au fost la un pas de moarte pe drumul Cluj- Zalău după ce un șmecher a intrat într-o depășire periculoasă fără să se asigure. Manevra a fost filmată cu o cameră amplasată pe bordul mașinii.

Pe inregistrare se observa cum soferul face o depasire ilegala, fara a tine cont de linia continua si autoturismele din sens invers. Din fericire, tanara impreuna cu fiica sa in varsta de doar 10 luni, s-au ales doar cu o sperietura, dar este hotarata sa faca plangere la politie, potrivit Adevarul.

“In cursul zilei de 2 mai, in timp ce ma deplasam impreuna cu fiica mea de 10 luni de la Cluj spre Zalau, inainte de localitatea Sanpaul, un autoturism BMW cu numere de Franta DH 573 GG , a efectuat pe linie continua o serie de depasiri periculoase, punand in pericol viata mea si a altor participanti la trafic.

Ultima masina din coloana nu a reusit sa franeze la timp, tragand de volan spre stanga si iesindu-mi in cale”, a povestit femeia.

„Este foarte trist cum aceşti teribilişti ne pun viaţa în pericol, nouă celor care circulâm regulamentar şi ne vedem linistiţi de drum. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am avut reflexe să pot evita accidentul şi să nu sfârşim în şant. Am fost în stare de şoc. Din fericire nici eu, nici copilul nu am păţit nimic.

Fetiţa s-a speriat pentru că a fost smucită, deşi era în scaunul special”, a mai spus zălăuanca. Aceasta susţine că bebeluşul a fost în siguranţă întrucât se afla într-un scaun auto.

Vezi aici Video:

„Noroc că fetiţa era în scaunul auto, altfel la ce frână bruscă am pus, sigur ar fi fost proiectată prin parbriz”. Femeia este hotărâtă să facă plângere la poliţie.

error: Content is protected !!