Cluj: Green Sensation Festival 2016. Vezi cine cântă anul acesta:

Updated on mai 4, 2016 În perioada 8-10 iulie 2016, la Fun Park, Feleacu se va desfășura a treia ediție Green Sensation Festival, festival destinat iubitorilor de natura ce îmbină distracția cu activitățile în aer liber. Motto-ul din acest an, Back to nature, one with nature ilustrează perfect dorința organizatorilor pentru ediția 2016 a evenimentului și anume de a fi mai aproape de nevoile societății.

Aceasta întrucât 60 % din veniturile festivalului vor fi redirecționați către acțiuni de ecologizare și ajutorare a oamenilor defavorizați din zonele montane greu accesibile. De asemenea, evenimentul va avea în centru ideea de multiculturalism, prin participarea persoanelor de alte naționalități sau comunități din România.

festival

Cele trei zile de festival au un program greu de refuzat, bazat pe activități în natură dintre cele mai interesante, între care se numără: echitație, tir cu arcul tradițional, slackline, tiroliană,  concurs de alergat, de moutain bike. De asemenea, participanții vor avea ocazia de a concura la diverse competiții în natură, cum ar fi: concurs de alergat, mountain bike (triatlon), sau concurs de alergat pe un traseu cu obstacole.

Serile se anunta de asemenea incendiare, deoarece vor fi animate de petreceri in aer liber a caror atmosfera va fi întreținută de cei mai in voga Dj, precum: Dj Litchi din Rusia, Score Band, Dj Necs, Flo, Apreskeyz sau CDjTeam.

Green Sensation 2016 își propune de asemenea, să îi determine pe tineri să descopere frumoasele zone ale României sprijinind astfel dezvoltarea turismului national. În acest sens, organizatorii au pregătit un târg de turism cu tema ”Cunoaște-ți țara!” prin care diferitele destinații și atracții turistice vor fi aduse mai aproape de public.  Cazarea participanților fie în corturi în spațiul de campare special amenajate.

error: Content is protected !!