UBER a ajuns la Cluj! Vezi de ce sunt speriați taximetriștii:

Updated on mai 4, 2016 Uber, spaima taxiurilor, face ultimile pregătiri înainte de lansarea oficială la Cluj. „Uber e cel mai uşor mod de a te deplasa. Printr-o singură apăsare pe ecran, o mașină va veni direct la tine. Șoferul tău știe exact unde să meargă. Și plata se realizează complet fără numerar” spun cei de la companie.

 

Pe Facebook, Taximetrişti Cluj Napoca a postat următorul mesaj: UBER , serviciul de ” ride sharing” , a ajuns la Cluj. Din surse de incredere aflam ca deja se face training cu viitorii soferi Uber.
Pretul cu care se va intra pe piata este estimat intre 1.85 si 2.00 / km.

Conform legii 38 este ilegal ce fac cei de la UBER , vezi si multimea de procese castigate de organizatiile taximetristilor din alte orase si daunele pe care trebuie sa le plateasca acestora.
Pana se ajunge la noi ,din pacate, la proces, faptul ca ne luptam cu un colos financiar, taximetria , asa cum o stim toti ,o sa fie falimentara!

Doar uniti putem combate, legal , Uber.
Astept propune si si pareri din partea voastra!
Exclus idei de genul ” nu li se renteaza sau nu vin , sunt povesti” . Sunt in Cluj!!!

De ce sunt speriați taximetriștii de Uber? Pentru că le iau clienții cu bani. În primul rând turiștii care nu mai pot fi jecmăniți de taximteriști pe bază de tarife fantomă.

Turistul dacă știe că există Uber în Cluj scoate frumos telefonul din buzunar și plasează comandă. Totul decurge simplu și elegant.

Taximetriștii îi mai pierd și pe cei cu bani din oraș. Aceștia, la fel ca turiștii, vor apela la smartphone pentru a chema o mașină. Iar acestea sunt îngrijite iar șoferii sunt respectuoși cu clientul.

La postarea de mai sus Lazar CristianLazar Cristian a comentat: dc va sperie concurenta?? dc nu incercati sa fiti la nivelul lui uber? adica masini curate si ingrijite ,soferi ingrijiti si respectuosi cu clientii si o sa vedeti ca,,,,,,,, aceiasi clienti vor merge in continuare cu firmele de taximetrie..prima data trebuie sa ne uitam la noi in ograda si pe urma la vecini..

Aici se va da bătălia între Uber și taximetriști.

error: Content is protected !!