Accident Cluj: Cu mașina în gard. „Multumim lui Dumnezeu ca nu erau pietoni pe trotuar. Am ajuns sa ne fie frica sa ne mai plimbam copiii pe trotuarul asta”

Updated on aprilie 14, 2016 Clujenii continuă să ceară primrului Emil Boc instalarea de praguri pentru limitarea vitezei. Este cazul la intersecția Harghita cu Jiului și aleea Firiza spre Calvaria.

[ads1]

Raul Dan a scris pe platforma domnuleprimar.ro: „Felicitari, domnule primar! v-am rugat si anul trecut in numele a zeci de oameni care locuim in zona sa montati praguri la intersectia Harghita cu Jiului. Mi-ati raspuns ca s-au montat indicatoare. Nici un rezultat. Azi, din nou, accident grav.

Dupa cum vedeti in imagine,s-a oprit in gardul vecinului.

ededewewedddewew

Multumim lui Dumnezeu ca nu erau pietoni pe trotuar. Am ajuns sa ne fie frica sa ne mai plimbam copiii pe trotuarul asta. Poate moare cineva intr-o buna zi si atunci o sa va treziti .

Pana atunci va multumim si poate veniti prin zona cu niste zambete si promisiuni electorale!”

[ads2]

Tot pe platforma domnuleprimar.ro, Adrian D. a scris:

„Va rugam sa analizati posibilitatea montarii unor reductoare de viteza (asa numitele bumpere) in spatele blocului E1 de pe Calea Manastur nr. 78, pentru ca desi sunt montate panouri de limitare a vitezei, sunt foarte frecvente situatiile in care conducatorii auto se deplaseaza cu viteza crescuta dinspre aleea Firiza spre Calvaria.

In aceasta zona este un loc de joaca pentru copii si exista riscul producerii unor accidente, cu urmari nedorite atat pentru copii cat si pentru conducatorii auto.

Pentru a identifica zona ideala de montare a acestor dispozitive de reducere a vitezei, va rugam sa ne oferiti posibilitatea sa ne exprimam opinia. Multumim.”

error: Content is protected !!