Vor să inchida Cluj Arena pentru a muta la București meciul de tenis România-Spania?

Updated on aprilie 8, 2016 De câteva zile presa de la București tot transmite știri că sunt probleme mari la Cluj Arena și că aceasta s-ar putea închide. S-au supărat cei de la București că meciul România-Spania s-a jucat foarte bine iar jucătorii au spus că vor să revină? Ori poate vor cei de la București ca meciul de tenis România-Spania să se joace pe Arena Națională și nu pe Cluj Arena.

[ads1]

Cluj Arena este în pericol de a se închide din cauza datoriilor pe care stadionul le-a acumulat. 13 milioane de lei este datoria pe care o au administratorii Cluj Arena către primărie, care din 2011 de când a fost inaugurat nu și-a plătit taxele.

Chiar şi aşa, Radu Raţiu, directorul Cluj Arena, dă asigurări că stadionul nu va avea soarta Arenei Naţionale: “Stadionul nu se va inchide, toate evenimentele vor continua”, a susţinut acesta, citat de digisport.ro

foto: (foto Prigoană Andrei)
foto: (foto Prigoană Andrei)

Dacă s-ar închide stadionul, planurile Federaţiei Române de Tenis de a organiza meciul de Cupa Davis cu Spania pe arena clujeană ar fi date peste cap.

[ads2]

“Vrem să fie un eveniment deosebit la care să participe cât mai mulţi români. Pentru asta avem nevoie de un număr mare de locuri în tribune. Suprafaţa de joc ar fi montată cât mai aproape de una dintre tribunele stadionului, iar de cealaltă parte s-ar amenaja o tribună pe structură metalică.

Momentan, singurul impediment l-ar reprezenta lipsa acoperişului, dar căutăm soluţii pentru amenajarea unuia provizoriu”, a dezvăluit un oficial al Federaţiei Române de Tenis, în exclusivitate pentru Digi Sport.

error: Content is protected !!