Cluj: SOLIDARITATE! „Țin să-i mulțumesc persoanei care, văzând numărul meu de telefon pe bord, m-a sunat să-mi spună că poliția locală a ieșit din hibernare și împarte iar amenzi în cartier”

Updated on aprilie 7, 2016 Criza parcărilor duce la situații absurde. Polițiștii locali sunt acuzați că dau amenzi doar la o parte dintre mașini. Astfel, clujenii s-au organizat: își lasă numerele de telefon pe bordul mașinii iar cei care-i observă pe polițiști se pun pe sunta. Așa șoferii își iau mașinile și scapă de amenzi.

[ads1]

Pe contul său de FacebookCluj: SOLIDARITATE! „Țin să-i mulțumesc persoanei care, văzând numărul meu de telefon pe bord, m-a sunat să-mi spună că poliția locală a ieșit din hibernare și împarte iar amenzi în cartier” 1Andra Camelia Cordoș a scris:

„Solidaritatea ia multe forme: vreau să-i mulțumesc persoanei care, văzând numărul meu de telefon pe bord m-a sunat să-mi spună că poliția locală a ieșit din hibernare și împarte iar amenzi în cartier (doar mașinilor de pe partea dreapta, au închis ochii la celelalte deși toate erau staționate neregulamentar).

Am găsit hârtia, contează gestul. Legea se-aplica tot într-o dungă la Cluj.

error: Content is protected !!