(Video) „Multumesc Primariei Cluj-Napoca pentru blocul construit ilegal. Pana acum mi-au stropit masina cu beton, m-au stropit pe mine cu mortar (da, mi-am luat niste mortar fix in cap… a, si o bucata de polistiren zilele trecute, tot in cap)”

Updated on aprilie 7, 2016 Un clujean a postat pe contul său de Facebook un video cu ceea ce acuză el că ar fi un bloc construit ilegal. El a transmis și un mesaj primăriei: a fost lovit în cap cu mortar.

[ads1]

Pe Facebook,(Video) „Multumesc Primariei Cluj-Napoca pentru blocul construit ilegal. Pana acum mi-au stropit masina cu beton, m-au stropit pe mine cu mortar (da, mi-am luat niste mortar fix in cap... a, si o bucata de polistiren zilele trecute, tot in cap)” 1 Adrian Pintea a scris: Am sunat la Politia Locala si mi-au zis ca nu se poate face nimic. Prin urmare ne maturam curtile in fiecare zi si adunam bucatile de polistiren. Multumesc Primariei Cluj-Napoca pentru blocul construit ilegal. Pana acum mi-au stropit masina cu beton, m-au stropit pe mine cu mortar (da, mi-am luat niste mortar fix in cap… a, si o bucata de polistiren zilele trecute, tot in cap), ne-au umplut curtea cu polistiren, cainii de asemenea, ne-a picat curentul de multe ori din cauza faptului ca dincolo se fura curent si/sau se suprasolicita reteaua.

A da, si are canalizarea casei care era pe terenul cu pricina de acu zeci de ani (blocul, da).

[ads2]

Vezi aici Video:

.

Posted by Adrian Pintea on Thursday, April 7, 2016

error: Content is protected !!