Femeie din Cluj martoră la exploziile din aeroportul din Bruxelles: „Scenele cu supravietuitorii răniți, unii fara membre, si panica nu vor fi usor de uitat”

Updated on martie 22, 2016 O clujeancă a fost martoră la exploziile de astăzi dimineață de pe Aeroportul din Bruxelles. Ea spune  că a văzut oameni fără mâini sau picioare după aceste explozii.

[ads1]

Potrivit Vocea Transilvaniei, Alina Madar a scris pe Facebook:
Pentru cei care ma suna sau imi dau mesaje, nu prea am baterie sa va răspund asa ca va anunt ca Sunt ok, tocmai ma dadeam jos din autobuz cand a avut loc explozia, dar scenele cu supravietuitorii răniți, unii fara membre, si panica nu vor fi usor de uitat… In ce lume trăim? :(((((

frfrrffrfr

A tutti che mi state mandando messaggi, sto bene, ero appena scesa dal bus quando ho sentito l’esplosione e ho visto cadere dei pezzi di vetro. In un attimo l’esercito presente in aeroporto ha evacuato l’area e ci ha messo a salvo. Che dire? Brutte scene di gente ferita e in presa al panico… Pure io sono scoppiata a piangere.. Potevo essere lì, dove da una settimana mi reco tutti i giorni per un progetto per un cliente che ha la sede proprio nell’aeroporto di Zaventem…
In che razza di mondo viviamo? :(((((

[ads2]

6 explozii au avut loc astăzi în Bruxelles, 2 la aeroport și 4 la metrou. Autoritățile belgiene au confirmat bilanțul victimelor atacurilor din aeroport: 13 morți și 35 de răniți.

error: Content is protected !!