Cluj: Exploziile de la Bruxelles duc la măsuri extreme de securitate la meciul România-Spania. Vezi ce trebuie să faci:

Updated on martie 22, 2016 Cele 6 explozii de la Bruxelles de astăzi i-au pus în alertă pe cei de la Federația Română de Fotbal, Jandarmerie și Poliție. Meciul va fi declarat una cu grad ridicat de risc, iar măsurile de securitatea şi control a spectatorilor vor fi mult mai severe decât în mod normal.

[ads1]

“Se iau toate măsurile de siguranţă, mai ales după incidentele nefericite din Belgia. Chiar astăzi am avut o primă şedinţă privind securitatea şi pot confirma că vor fi controale foarte amănunţite la intrarea în stadion. E foarte important ca spectatorii să vină cu o oră şi jumătate, chiar două ore înainte de începerea partidei, pentru că aceste controale vor dura destul de mult şi doar aşa pot fi evitate cozile, iar spectatorii pot intra normal. Trebuie luat în calcul şi că se va bloca accesul pe străzile de lângă stadion”, a spus Radu Raţiu, administratorul Cluj Arena citat de prosport.ro.

urmumrmru

În altă ordine de idei spectatorii de la meciul cu Spania vor avea parte de o organizare în stilul turneelor finale, în preajma stadionului, în ziua partidei.

[ads2]

Sponsorii echipei naţionalei vor pregăti “fanzone-uri” atât în interiorul cât şi în afara arenei. Mai multe localuri din Cluj Napoca încearcă de asemenea să profite de pe urma amicalului cu Spania şi au anunţat petreceri cu tematică spaniolă, în seara de dinainte sau de după meci, alături de invitaţii pentru vizionarea partidei.

error: Content is protected !!