„Astăzi trebuia să luăm avionul spre Cluj din Bruxelles. S-o golit orașul. Am văzut multe patrule ale armatei belgiene”

Updated on martie 22, 2016 Mai multe persoane aflate în vizită la instituțiile de la Bruxelles au fost „consemnate” în hotel după exploziile de azi dimineață. Ele trebuiau să se întoarcă astăzi la Cluj.

[ads1]

„Azi mai aveam o vizită și apoi trebuia să luăm avionul spre Cluj din Bruxelles. Ni s-a spus să stăm în hotel. Cele mai multe magazine s-au închis. S-a instalat starea de panică, de frică. Am văzut multe patrule ale armatei belgiene din camerele noastre sau prin ferestrele de la recepția hotelului. Ni s-o spus să stăm în hotel cu bagajele pregătite iar când vor avea o soluție vom pleca. S-o golit orașul”” a declarat  Laszlo Gyorgy la Digi24.

[ads2]

Premierul Dacian Cioloș a avut o reacție în urmă cu câteva minute: „Îmi exprim întreaga compasiune și condeleanțe pentru victimele atentatelor din această dimineață. Îmi expri încă odată speranța de solidaritatea din partea întregii Uniunii Europene față de Belgia. Autoritățile române au luat toate măsurile pentru a asigura protecția românilor din Belgia. Ambasada m-a asigurat că nu există victime la exploziile de la aeroport și metrou”.

 

Aeroporturile, gările și metroul sunt închise. Presa din Belgia spune că orașul este închis.

 

error: Content is protected !!