Video Cluj: PROTEST! Stăpânii de câini au ieşit în stradă în cartierul „Între Lacuri”

Updated on martie 21, 2016 Proprietarii de câini din Cluj Napoca au organizat un protest inedit zilele trecute în cartierul „Între Lacuri”. Ei au ieșit în stradă, însoțiți de patrupedele lor, nemulțumiți că, de fiecare dată când ies la plimbare împreună cu căţeii, sunt aprostrofaţi de trecători.

[ads1]

Ei sunt revoltaţi şi de faptul că în unele zone din oraş, sunt încă amplasate indicatoare care interzic accesul animalelor, o rămăşiţă a unei legi care nu mai este valabilă, însă, de anul trecut.

Proprietarii de câini din cartierul „Între Lacuri” sunt nemulțumiți că sunt apostrofați de trecători pentru că trec cu câinii prin parc pentru a ajunge la locul de joacă al animalelor.

Reprezentanții primăriei spun că proprietarii au tot dreptul să se plimbe cu patrupedele prin parc. „Câtă vreme aceasta este singura cale de acces către locul în care merg să ducă câini la joacă este obligatoriu ca câinele să aibă lesă și să fie sigur că acesta nu reprezintă nici un pericol pentru ceilalți. Dacă îndeplinesc aceste condiții pot trece prin parc.”, a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei, Oana Buzatu.

[ads2]

Vezi aici Video:

Posted by TVR Cluj on Friday, March 18, 2016

„Noi nu dorim ca și câinele să se joace printre copii, noi dorim doar să tranzităm, să trecem prin parc spre o zonă verde unde să aibă și cățelul nostru dreptul să se joace”, a declarat unul dintre protestatari pentru TVR Cluj.

error: Content is protected !!