„Asta e. S-a decis, jucăm la Cluj, mergem, ne facem treaba acolo”

Updated on martie 21, 2016 Jucătorii Naționalei României de Fotbal s-au obișnuit cu ideea că vor juca la Cluj. Chiar dacă Cluj Arena nu este așa de mare ca Arena Națională atmosfera va fi mai intensă și mai frumoasă. Garantat.

[ads1]

“Ne-am fi dorit să jucăm pe Arena Naţională. Ar fi fost bine pentru noi, pentru jucători, pentru echipă şi pentru lumea care dorea să se uite la meci”, a comentat Cosmin Moţi.

rqevrhbj8j8

“E un stadion mare şi frumos şi e păcat să nu jucăm pe el”, a recunoscut şi jucătorul Viitorului, Florin Tănase.

“Nu avem noi nicio vină că nu s-a putut juca pe Arena Naţională. Asta e. S-a decis, jucăm la Cluj, mergem, ne facem treaba acolo. Oricine îşi doreşte să joace pe cel mai mare stadion din ţară, unde atmosfera e incredibilă”, a admis şi Mihai Pintilii.

În altă ordine de idei, naţionala Spaniei va înregistra încă o absenţă de marcă pentru amicalele cu Italia şi România, după cele ale lui Andres Iniesta şi Diego Costa. Nici Sergio Busquets nu va veni la Cluj (27 martie), pentru cel mai important test al tricolorilor, înainte de Euro, informează digisport.ro.

Mijlocaşul închizător al catalanilor a venit în cantonamentul “Furiei Roja” cu un certificat care arată că are o fractură la un deget de la mâna dreaptă, conform Mundo Deportivo, şi va fi lăsat să plece marţi înapoi la Barcelona. Vicente Del Bosque nu a anunţat încă jucătorul care îi va lua locul în lot.

[ads2]

83 de selecţii şi două goluri şi-a trecut în cont Busquets (27 de ani) pentru Spania, din 2009 până în acest moment, fiind campion mondial (2010) şi european (2012).

Lotul Spaniei pentru amicalul cu România:

Portari: Iker Casillas (FC Porto), Sergio Rico (FC Sevilla), David De Gea (Manchester United);

Fundaşi: Juanfran (Atletico Madrid), Mario Gaspar (Villarreal), Gerard Pique, Marc Bartra, Jordi Alba (toţi FC Barcelona), Sergio Ramos, Nacho (ambii Real Madrid), Cesar Azpilicueta (Chelsea Londra);

Mijlocaşi: Sergi Roberto (FC Barcelona), Mikel San Jose (Athletic Bilbao), Koke (Atletico Madrid), Cesc Fabregas (Chelsea Londra), Thiago Alcantara (Bayern Munchen), Isco (Real Madrid), Nolito (Celta Vigo);

Atacanţi: Pedro Rodriguez (Chelsea Londra), Juan Mata (Manchester United), David Silva (Manchester City), Aritz Aduriz (Athletic Bilbao), Alvaro Morata (Juventus Torino), Paco Alcacer (FC Valencia).

Diego Costa n-a fost convocat, conform declarației lui Del Bosque, din motive medicale, în vreme ce Iniesta, se pare, a fost omis pentru a se odihni, fără să aibă amenințat locul în lotul pentru turneul final din Franța. Cei doi au fost înlocuiţi cu Sergi Roberto şi Aritz Aduriz.

 

error: Content is protected !!