Bogdan Stancu: „Din nefericire, se va juca la Cluj, un teren, din câte am înțeles, mai puțin bun”

Updated on martie 20, 2016

Bogdan Stancu, atacantul echipei turce Genclerbirligi și titular în echipa României, a continuat și el discursul oficialilor FRF care s-au arătat foarte dezamăgiți că naționala joacă meciul cu Spania la Cluj Napoca. El se înscrie într-o listă de oameni din jurul naționalei care tratează Clujul ca pe un oraș aflat în afara țării, declarându-se dezamăgiți că trebuie să joace aici.

[ads1]

Atacantul are un singur regret înaintea dublei amicale cu Lituania şi ibericii: meciurile nu se joacă pe Naţional Arena, anunță digisport.ro

“Este un test important înainte de Euro, aveam nevoie de așa ceva, ca să vedem în ce stadiu ne aflăm. Din nefericire, se va juca la Cluj, un teren, din câte am înțeles, mai puțin bun. Pentru Național Arena s-a dat undă verde să se joace, ne pare rău, am fi vrut la București. Asta e, vom juca și acolo”, a spus Stancu.

Deși invocă starea proastă a gazonului ca motiv pentru care nu vor să joace pe Cluj Arena, fotbaliștii și oficialii FRF își atrag mai mult antipatii din partea suporterilor din Ardeal, antipatii pe care probabil le vor suporta la ora meciului.

error: Content is protected !!