Video Cluj: Vezi cum a căzut copilul de 9 ani în Sala Polivalentă de la 4 metri. Animație grafică

Updated on martie 15, 2016

Sâmbătă în timpul meciului de baschet dintre U Banca Transilvania și CSM Oradea un copil de 9 ani a căzut de la patru metri, printr-un spatiu dintre tribuna mobila si cea fixa.

[ads1]

Baietelul a suferit o fractura la mana si s-a lovit la cap, insa acum nu mai este in pericol. Procurorii cerceteaza cazul, iar o comisie tehnica a primariei face si ea cercetari, informează stirileprotv.ro

Calin Lazar, director medical Spitalul de Copii Cluj: “S-a infirmat orice leziune neurologica, a fost examinat CT de doua ori si ambele au exclus orice hematom, starea generala a fost buna pe tot parcursul, a avut o fractura de antebrat stang care a fost redusa chirurgical.”

Anchetatorii au aflat ca lucrarile la Sala Polivalenta din Cluj sunt inca in perioada de garantie, pentru ca receptia finala se face dupa termenul de incercare de doi ani de la inaugurarea constructiei. Expertii cred ca anumite vicii de executie, cum ar fi si acest spatiu, ar fi trebuit remediate.

[ads2]

Vezi aici Video cu animație grafică:

Oana Buzatu, purtator de cuvant Primaria Cluj Napoca: “Trebuie sa analizam din punct de vedere tehnic toate contractele si documentele pentru a stabili exact cine se face vinovat si toate concluziile o sa le facem publice. Politia o sa isi faca treaba.”

error: Content is protected !!