Cluj: „Containerul din dreapta nu a mai fost golit de un an iar celelalte doua care nu mai stau bine in picioare sunt INSUFICIENTE”

Updated on martie 15, 2016 Locul de depozitare al gunoiului menajer de pe strada Venus din cartierul Gheorgheni este într-o stare greu de imaginat și un adevărat focar de infecții. Containerele sunt vechi și insuficiente, iar gunouiul adunat acolo stă mai mult pe jos adunat într-o grămada.

[ads1]

„Am rugamintea sa vizualizati pozele atasate acestei sesizari si sa observati cum arata locul de depozitare al gunoiului menajer de pe strada Venus nr 22 (in spate). De mai bine de un an de zile de cand m-am mutat acolo compania de salubritate nu a schimbat cele 3 containere vechi, sparte si deteriorate!

gunoi cluj

Unul dintre ele (cel din dreapta) nu a fost golit de un an, iar celelalte doua care nu mai stau bine in picioare sunt INSUFICIENTE pentru a colecta gunoiul menajer de la atatea blocuri din curtea interioara!! Gunoiul cred ca se colecteaza odata pe saptamana si in poze puteti vedea cum arata la 5 zile dupa colectare!! Nu inteleg de ce compania de salubritate nu schimba si nu mai adauga containere noi??

[ads2]

Pretul platit pentru gunoi a fost marit semnificativ, dar serviciul prestat de compania de salubritate este jalnic! Inteleg ca Cluj Napoca este un oras prea mare pentru beneficia de o groapa de gunoi, dar totusi….”, a scris Negru Fabian, într-o reclamație pe domnuleprimar.ro.

error: Content is protected !!