Haideți la Cluj! Finală de cupă europeană nu se poate desfășura la București din motive de securitate ISU

Updated on martie 14, 2016

Capitala României are din nou dificultăți în a organiza un meci important. De această dată este vorba de echipa CSM București care are mari bătăi de cap în organizarea finalei Challenge Cup la volei feminin, fază în care a ajuns după o semifinală câştigată în dublă manşă cu Bursa (Turcia), încă deţinătoarea trofeului.

[ads1]

O finală la volei feminin în Challenge Cup, a treia competiţie europeană ca valoare, poate fi găzduită, în București, teoretic de două arene, Sala Polivalentă (5.000 de locuri) şi Sala Dinamo (2.000 de locuri). Doar că ambele sunt cu probleme, scrie prosport.ro

În primul rând, finala CSM Bucureşti – Trabzonspor este programată cu o zi mai devreme decât meciul de handbal dintre CSM Bucureşti şi Rostov în sferturile de finală ale Ligii Campionilor! Suprafaţa de joc la handbal trebuie montată mai devreme cu 24 de ore pentru antrenamentele oficiale ale celor două echipe, ceea ce face imposibil ca partida de volei să se desfăşoare în Sala “Polivalentă”. O altă problemă “spinoasă” a acestei arene, nu mai are găurile pentru stâlpii fileului! Parchetul Sălii Polivalente a fost schimbat anul trecut, iar vechile găuri au fost astupate!

[ads2]

Sala Dinamo are altă problemă, a fost închisă de câteva luni de către ISU! Exact ca şi Arena Naţională de la fotbal. Șansa echipei CSM Bucureşti să joace totuşi în Capitală finala cu Trabzonspor ţine de ISU, să redeschidă arena Dinamo!

În aceste condiții CSM București ar putea juca undeva în afara capitalei, poate chiar la Cluj unde au fost mutate toate marile evenimente în ultima vreme.

error: Content is protected !!