Cluj: Șocant! Autoritățile știau de gaura prin care a căzut copilul și au lăsat-o așa. Vezi de cât timp știau:

Updated on martie 13, 2016 Sâmbătă seara, un copil de 9 ani a căzut de la 4 metri în Sala Polivalentă când dorea să meargă la locul lui. El a căzut printr-o gaură apărută între tribuna retractabilă și trepte. Conducerea Sălii știa de problemă de … un an și jumătate. Și totuși nu a luat toate măsurile ca acest incident să fie evitat.

[ads1]

„Orice explicație este de prisos. Copilul a căzut în spatele tribunei retractabile. Acea gaură a rămas în urma construcției, a fost un viciu de construcție, defect de construcție. Noi am sesizat constructorul sălii. Ei au intervenit dar din păcate nu au remediat. Ei urmează să intervină din nou ca să remedieze acea problemă. Îmi pare nespus de rău de ceea ce a pățit acel copil” a declarat Ion Rusu, directorul Sălii Polivalente pentru TVR Cluj.

Întrebat de cât timp stă acea tribună retractabilă cu acea gaură, Ion Rusu a spus: „Tribuna retractabilă se folosește la anumite evenimente. La concerte nu este folosită. Este o problemă din timpul construcției, știm de un an și jumătate. Cu siguranță acea tribună nu va mai fi folosită până se remediază problema”.

Primăria Cluj a emis un comunicat:

“Primarul Emil Boc a dispus constituirea unei comisii tehnice de ancheta, coordonata de viceprimarul Gheorghe Surubaru, care va stabili circumstantele si cauzele producerii incidentului, precum si responsabilitatile tuturor factorilor implicati (constructor sala, furnizor echipamente, organizator evenimente, administrare sala). De asemenea, Comisia va dispune masurile necesare pentru a preveni astfel de evenimente in viitor.

Accidentul produs in timpul evenimentului din seara de 12 martie este regretabil, ne exprimam intreaga compasiune pentru suferinta produsa atat tanarului accidentat, cat si familiei sale si ne vom asigura ca toate masurile vor fi luate in cel mai scurt timp pentru a nu permite ca un astfel de incident sa se repete”.

[ads2]
Vezi aici Video cu declarațiile directorului Sălii Polivalente:

Posted by TVR Cluj on Sunday, March 13, 2016

De asemenea, reprezentantii politiei municipiului Cluj-Napoca au demarat o ancheta in acest caz.

error: Content is protected !!