Cluj. Funar: „Au venit nişte investitori de la Coca-Cola. Le-am zis că nu negociez cu escrocii“

Updated on martie 12, 2016 Primar vreme de 12 ani (1992-2004), Gheorghe Funar a fost un edil controversat. În vremea lui orașul era vopsit în culorile steagului, de la bănci, la coșurile de gunoi și până la gardurile parcurilor, toate erau roșu, galben și albastru. Tot în perioada când era primar Gheorghe Funar a alungat investitori precum Coca-Cola, a interzis investiţiile unor companii petroliere pentru că n-a vrut să aibă de-a face cu ungurii.

[ads1]

Într-un interviu pentru adevarul.ro, Funar povestește cum a alungat investitorii de la Coca Cola pentru că îi considera a fi escroci.

eeeee

„Eu, ca primar român, i-am încurajat în primul rând pe investitorii români. Mie îmi este mai aproape cămaşa de corp decât paltonul. Singurul investitor străin care a plecat de la Cluj-Napoca a fost Coca-Cola, fiindcă ei au venit cu o echipă de escroci care au încercat să ne păcălească, să aducă o fabrică demontată din Grecia şi să o monteze la noi.

[ads2]

Noi, primăria, am convenit să punem la dispoziţie un teren prin care ne asociem cu ei şi am pus condiţia ca fabrica să fie realizată la Tehnofrig din Cluj-Napoca, unde aveam capacitatea să realizăm fabrici Coca-Cola. Şi în ziua când trebuia să semnăm contractul mi-au spus că fac investiţia dacă acceptăm ca participarea Primăriei să fie mai mică şi linia tehnologică să o aducă ei din străinătate.

Le-am spus că eu cu escrocii nu negociez şi nu semnez nimic. I-am invitat să plece şi s-au dus pe lângă Oradea, să facă acolo”, spune Funar în interviu.

error: Content is protected !!