Cluj: Condamnata cu EXECUTARE. Vezi câți ani de închisoare a primit soția senatorului PSD Alexandru Cordoș pentru luare de mită:

Updated on martie 12, 2016 Mihaela Cordoș (foto), soția senatorului PSD de Cluj, Alexandru Cordoș a fost condamnată la trei ani și șase luni de închisoare cu executare după ce a luat mită de la 20 de persoane, diferite sume de bani, pentru a le angaja la Spitalul Clinic Județean Cluj.

[ads1]

La al doilea termen de judecat, Mihaela Cordoș a recunoscut toate acuzațiile și a solicitat judecarea dosarului în procedură simplificată. Acest lucru înseamnă că sentința inițială a fost redusă cu o treime. Dacă aplică regula de trei simple rezultă că pedeapsa la care s-a gândit judecătorul a fost de cinci ani de închisoare, cu executare, dar din cauza reducerii cu o treime a acestea, pedeapsa finalșă a fost de trei ani și șase luni, informează evz.ro.

12834760_199358217098390_441822969_n

În dosarul în care Mihaela Cordoș, soția senatorului Cordoș, a fost trimisă în judecată pentru luare de mită, 20 de clujeni au fost condamnați la închisoare cu suspendare, după ce au recunoscut că au plătit diverse sume de bani pentru un post la Spitalul Județean.

[ads2]

Mihaela Cordoș a fost arestată pentru luare de mită, la sfârșitul lunii aprilie 2015. Ea este acuzată că, în calitatea ei de angajat la Serviciul de Resurse Umane de la Spitalul Județean Cluj, a primit diferite sume de bani pentru a rezolva angajarea prin fraudă a unor persoane, pe diferite posturi scoase la concurs, marea majoritate fiind de asistenți medicali.

error: Content is protected !!