Cluj: Premierul Dacian Cioloş „atacat” de un protestatar-boxer în faţa Muzeului de Istorie al Transilvaniei. „Condamnaţi poporul român la islamizare!”

Updated on martie 6, 2016 Premierul României, Dacian Cioloș, venit la Cluj Napoca în vizită de lucru, a avut parte de o întâlnire mai puțin obișnuită astăzi în faţa Muzeului de Istorie al Transilvaniei. Un protestatar l-a acuzat că prin primirea imigranţilor la noi în ţară „condamnă poporul român la islamizare”.

[ads1]

Protestatarul, un boxer şi naţionalist convins pe nume Călin Marincaş, l-a întrebat pe premierul Dacian Cioloş de ce a fost de acord cu primirea refugiaţilor în România.
„România a luat această decizie de a primi imigranţi, care nu are de-a face cu Constituţia, pentru că România face parte din UE şi are drepturi, dar şi obligaţii. România s-a angajat la câteva sute, în timp ce alte ţări au primit zeci de mii”, a spus Cioloş, citat de voceatransilvaniei.ro

12782289_194642207569991_2067418911_n

„Dumneavoastră condamnaţi poporul român la islamizare!”, l-a contrat protestatarul.

„De sute de ani trec prin România tot felul de comunităţi şi românii au rămas şi vor rămâne în continuare”, a fost replica lui Cioloş.

[ads2]

Întrebat de unde ştie că printre imigranţii primiţi de România nu se află şi terorişti, Dacian Cioloş a răspuns:

„Ştiu pentru că sunt prim-ministru. Cei care au venit au fost aleşi pe sprânceană”.

Partidul Noua Dreaptă a anunţat că se opune primirii de imigranţi ilegali pe teritoriul României şi condamnă decizia Guvernului Cioloş de relocare la Centrul pentru refugiaţi de la Galaţi a primului lot de imigranţi transferaţi din Grecia şi Italia.

error: Content is protected !!