Cluj: „Pana nu demult eram un locuitor al Florestiului. Pentru a scapa de timpul pierdut in trafic cu naveta, din toamna, am devenit un locuitor al cartierului Manastur. Tot pierd zeci de minute in blocaj”

Updated on martie 6, 2016 Petrica Nicula a avut o dorință simplă. Să ajungă la timp la servicu și să câștige mai mult timp pentru familia sa decât să facă naveta. Pentru asta a decis să se mute din Florești la Cluj. Nu- i-a ieșit. El a făcut pe platforma domnuleprimar.ro câteva propuneri pentru primarul Emil Boc.

[ads1]

„Catre Conducerea Primariei Cluj-Napoca
Ma numesc Petrica Nicula si pana nu demult eram un locuitor al Florestiului. Pentru a scapa de timpul pierdut in trafic cu naveta , din toamna, am devenit un locuitor al cartierului Manastur.

Din nefericire am constat faptul ca timpii pierduti dimineata in trafic nu se datorau drumurilor din Floresti ci se datorau junglei carosabile din Manastur.

Atat cu masina personala cat si cu autobuzul se pierd zeci de minute in blocaj pe Calea Floresti pana la intersectia cu strada Campului. Statiile RATUC Ciobanului si Bila sunt transformate in parcari fara plata si astfel autobuzele opresc in mijlocul drumului pentru ca oamneii care se strecoara printre taximetre sa se poata urca. Daca aleg varianta de coborare pe strada Primaverii calvarul este acelasi. De la Minerva o banda este blocata in permanenta, nodul Omega transformat in Parking iar pe strada Izalzului te bucuri daca iti ramane jumatate de banda libera si jumatate pe contrasens.

[ads2]

Poate ar ajuta daca lucratorii in uniforma ar cobara mai des din masini pentru a-si face datoria. Sigur au uitat sentimentul care te face sa te simti util societatii dupa o zi de munca.
Cu multumiri in speranta de mai bine”.

error: Content is protected !!