Cluj. RECORD! 10.000 de bilete vândute în 3 ore pentru meciul de tenis România – Germania. Vezi când s-ar mai putea scoate în vânzare ultimele tichete:

Updated on februarie 26, 2016 Echipa feminină de tenis a României umple din nou Sala Polivalentă din Cluj Napoca, iar de data aceasta biletele puse în vânzare au fost vândute într-un timp record.
În mai puţin de 4 ore s-au epuizat toate cele 10.000 de bilete scoase la vânzare, câte 5000 pentru fiecare zi. Biletele s-au putut achiziţiona de pe site-ul www.eventim.ro şi la stadul din Mall.

Timpul rapid de vânzare a tichetelor a reprezentat un record, în privinţa partidelor organizate de Federaţia Română de Tenis. “Nu ne aşteptam să se vândă chiar atât de repede. A fost o supriză şi pentru noi. Se pare că lumea s-a obişnuit cu tenisul, la Cluj”, a spus Ionuţ Rusu, directorul Sălii Polivalente din Cluj, citat de prosport.ro.

fegegege

Cererea mare de bilete a crescut preţul acestora şi pe “piaţa neagră”. Pe facebook au apărut deja anunţuri cu vânzări de bilete, pe care se cere de două ori sau chiar de trei ori mai mult, decât preţul initial. Cei care nu şi-au achiziţionat încă bilet ar putea avea o a doua şansă. Federaţia vrea să mai scoată la vânzare 1000 de bilete, înainte de meciuri.

Partida de tenis va avea loc între 16 și 17 aprilie.

error: Content is protected !!