Magdalena Gaja‎: „Iubesc Aradul, iubesc tot ce am aici familia, DAR ceea ce am vazut timp de o saptamana in Cluj-Napoca m-a fascinat!”

Updated on februarie 14, 2016 Pe pagina noastră de Facebook am primit următorul mesaj de la Magdalena Gaja‎: „Iubesc Aradul, iubesc tot ce am aici familia, DAR ceea ce am vazut timp de o saptamana in Cluj-Napoca m-a fascinat!” 1Magdalena Gaja‎: Iubesc Aradul, iubesc tot ce am aici familia, casa,locul de munca DAR ceea ce am vazut timp de o saptamana in Cluj Napoca m-a fascinat . Soferi calmi si civilizati, nimeni nu claxoneaza si se imprastie de nervi la volan ( nu mai amintesc vocabularul) desi circulatia este infernala !!! Te apuca rosu pe trecerea de pietoni nici o problema , soferii asteapta calmi cu un facies relaxat sa treci drumul.

Peste tot in oras e foarte curat. In autobuze curatenie, fara tapiterii taiate, rupte ba chiar cu scaune incalzite. Nu am vazut nici o coada de maidanez pe strada !!!! Daca ai intrebat pe cineva ceva ti s-a raspuns cu, calm si bunavointa. Parca eram intr-o alta lume!!! Bravo cetateni din Cluj Napoca !!!

Prin Cluj :)(foto: Monica Garliceanu https://www.facebook.com/monica.garliceanu.5)

Posted by Cluj Capitala on Sunday, February 14, 2016

Ție ce îți place în Cluj?

error: Content is protected !!