Cluj: Prețuri uriașe la bilete ca să o vezi pe Simona Halep cerute de bișnițari. La meci și-a anunțat prezența și Klaus Iohannis

Updated on februarie 6, 2016 Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că, în proporție de 90%, va fi prezent la meciurile de Fed Cup care vor avea loc la Sala Polivalentă din Cluj Napoca.
Klaus Iohannis a fost prezent și la întâlnirea România – Spania de FED Cup, meciuri care au avut loc la Galați.

Meciurile vor începe sâmbătă de la ora 13 cu confruntarea dintre Simona Halep şi Karolina Pliskova. Cele două s-au întâlnit de trei ori în carieră până acum și de fiecare dată a câștigat sportiva din România, informează digi24.ro

bggtgtgtgt

(foto: Emil Boc)

Cealaltă confuntare a primei zile le va opune pe Monica Niculescu şi Petra Kvitova. Singurul meci dintre românca de pe poziţia 37 WTA şi locul 9 mondial a avut loc în 2013, la Eastbourne, şi a fost câştigat de Kvitova.

Meciurile programate în a doua zi a duelului dintre România şi campioana ultimelor două ediţii ale Fed Cup vor fi: Simona Halep versus Petra Kvitova, Monica Niculescu versus Karolina Pliskova şi duelul de dublu, dintre perechile Andreea Mitu / Raluca Olaru şi Denisa Allertova / Barbora Strycova.

[ads2]

La un astfel de eveniment nu puteau lipsi și bișnițarii. După ce biletele s-au vândut ca pâine caldă în primele zile, un bilet ajunge să coste acum și 300 de euro pe piața neagră, informează citynews.ro

Pe un cunoscut site de vânzări online, un utilizator oferea două bilete, valabile doar duminica, pentru suma de 300 de euro, în timp ce altul cerea 400 de euro pentru două tichete, valabile în ambele zile.

Ceva mai rezonabili sunt speculanții care postează pe pagina de Facebook a evenimentului. Aici, doritorii sunt ademeniți cu prețuri care pornesc de la 500 de lei, pentru un bilet, și ajung la 1000 de lei pentru două tichete valabile duminica.

error: Content is protected !!