Primăria Cluj plătește mâncarea pentru copiii din Pata Rât

Updated on februarie 6, 2016 Primăria Cluj Napoca a decis să acorde un sprijin de peste 200.000 lei pentru asigurarea hranei copiilor din zona Pata Rât.
Concret 211.680 lei vor fi alocați de la bugetul local, reprezentând cheltuieli pentru asigurarea hranei copiilor beneficiari ai serviciilor socio-educative acordate în zona rampei de gunoi.

„Primăria Cluj-Napoca prin Direcția de Asistență Socială și Medicală (D.A.S.) a monitorizat în permanență situația familiilor și copiilor din această zonă și a susținut programele fundațiilor și asociațiilor partenere. Au fost identificați 333 de copii cu vârsta până în 18 ani, dintre care 248 de copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 14 ani.

150 dintre aceștia sunt elevi cuprinși în formele de învățământ de la unitățile școlare din Municipiul Cluj-Napoca, iar 98 de copii sunt incluși în programele socio-educative ale fundațiilor și asociațiilor partenere D.A.S. (Fundația Dezvoltarea Popoarelor Filiala Cluj, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj – Pata-Cluj, Fundația Prorroma și Fundația Creștină de Ajutorare).”, spun autoritățile locale.

veddedde

(foto: Pata Cluj – Napoca Rât)

Astfel, în urma proiectului adus în fața Consiliului Local în ședința din 4 februarie 2016, prin D.A.S. și Cantina de ajutor social și pensiune va fi asigurată hrana celor 98 de copii din programele menționate, pentru întreg anul 2016.

error: Content is protected !!