Video Cluj: Simona Halep, asaltată de fani

Updated on februarie 4, 2016 Simona Halep a avut o sesiune de autografe și fotografii cu fanii clujeni veniți ieri la Sala Sporturilor.
Sportiva română s-a semnat pe mingi, pe rachete de tenis, pe drapelul României, pe tricouri, dar și pe un cupon de pensie. De emoţie, unul dintre fani şi-a pierdut foaia şi a primit semnătura Simonei pe cuponul de pensie.

Mai mult, o tânără s-a împiedicat de o haină care era pe jos şi a fost prinsă în braţe chiar de Simona Halep , scrie citynews.ro.
România va jucar împotriva Cehiei în primul tur al Grupei Mondiale din cadrul Fed Cup. Din echipa noastră mai fac parte Monica Niculescu, Andreea Mitu şi Raluca Olaru, iar echipa Cehiei este formată din Petra Kvitova, Karolina Pliskova, Barbora Strycova şi Denisa Allertova.
Vezi aici Video:

„Sala mi se pare foarte frumoasă. Am rămas plăcut surprinsă când am venit. Este o sală deosebită, foarte mare. Este incredibilă şi sper să ne bucurăm împreună de nişte meciuri câştigate. Şi oraşul este foarte plăcut”, a spus ieri Simona Halep.

error: Content is protected !!