Cluj: Masinile parcate aiurea blochează orașul. „Rog ca politia locala sa faca o vizita si pe acolo, cu procesele verbale gata de completare”

Updated on februarie 4, 2016 Clujenii cu mașini parchează care pe unde poat, iar acest lucru duce de multe ori la greutăți în trafic. Un clujean atrage atenția, pe platforma domnuleprimar.ro, că pe strada Observator, peste drum de Facultatea de Arhitectură, pe sensul de mers spre Calea Turzii, se parchează constant pe banda 1, deși acest lucru este interzis.

„Pe strada Observator, peste drum de facultatea de arhitectura, in drept cu blocurile de la nr 19 și 21, pe sensul de mers inspre calea Turzii se parcheaza in mod constant pe banda 1, desi sunt semne explicite care interzic acest lucru.

Stiti si dvs ca pe acea strada e circulatie intensa, nu doar la orele de varf, care normal ca e stanjenita de aceasta gatuire. Rog ca politia locala sa faca o vizita si pe acolo, cu procesele verbale gata de completare. Mi se pare inadmisibil ca din cauza unor nesimtiti (10-15 masini) sa aiba de suferit ceilalti participanti la trafic.”, scrie clujeanul.

Și pe strada N Pascaly circulația se blochează din cauza mașinilor parcate, spune Alex într-un mesaj adresat primarului.

[ads2]

„Buna ziua,
Se intampla deseori, ca masina de gunoi sa nu poata iesi de pe str. N Pascaly, din cauza masinilor parcate neregulamentar la capatul strazii, pe portiunile cu marcaj rutier hasurat (incercuite in imagine). Prin urmare, nu mai pot ridica gunoiul din spatele blocurilor, fiind nevoiti sa iasa cu spatele spre str. Bistritei (!?), cu ambuteiajele inevitabile datorate orei la care se face actiunea de salubrizare.

defefefefe
Luati masurile necesare pentru prevenirea situatiilor de acest gen, din pacate “simplele” marcaje rutiere nu mai sunt luate in seama, la modul general in oras (vezi piste de biciclete distruse, trotuare blocate, etc.)”.

error: Content is protected !!