Simona Halep a ajuns la Cluj ! “A spus că arată totul foarte bine şi că-i place mult. Aşa cum era de aşteptat de altfel în sala de la Cluj”

Updated on februarie 1, 2016 România va juca împotriva Cehiei la Fed Cup, iar interesul pentru acest meci este mare, toate biletele au fost vândute.
Vestea că Simona Halep va juca pentru România la Fed Cup contra Cehiei le-a bucurat pe celelalte componente ale echipei.
“A spus că arată totul foarte bine şi că-i place mult. Aşa cum era de aşteptat de altfel în sala de la Cluj”, a comentat Raluca Olaru.

“Este prima jucătoare a noastră şi e în primele 10. Este un mare atu pe care îl avem şi să sperăm că şi echipa va fi destul de unitară şi că vom fi destul de unite încât să aducem punctele necesare câştigării”, a spus şi Alina Tecşor, căpitanul nejucător al României, citata de digisport.ro

veedededsasa

“Mi-a părut bine când am auzit că a venit. Avem nevoie de Simona, având în vedere că vin Kvitova şi Pliskova”, a comentat şi Monica Niculescu.

[ads2]

Irina Begu, a doua jucătoare româncă din topul WTA, locul 31, este accidentată şi nu va putea evolua pentru România. Nici Alexandra Dulgheru nu este aptă pentru confruntarea cu Cehia.

error: Content is protected !!