Cluj: „La aproape o saptamana de cand un taximetrist a demarat in tromba impreuna cu bagajele mamei mele, nu am primit niciun raspuns de la politie. Tac toti ca pestii”

Updated on ianuarie 31, 2016 Zilele trecute 1424350_1023223924385549_5931567878745621345_n Ligia Tibu a acuzat un taximetrist din Cluj că i-a furat mamei sale gențile în care avea și un medicament anti-cancer greu de obținut. Taximetristul a fost găsit dar acesta nu recunoaște fapta. Mai mult, purtătoarea de cuvânt a Poliției Cluj, Carmen Jucan, spune că mama nu a depus plângere prealabila pentru furt, deoarece nu își mai amintește exact ce s-a întâmplat cu bagajul. Fără o plângere prealabilă, cercetările nu pot continua.
Acest lucru a făcut-o pe Ligia Tibu  să răbufnească și să-i ceară demisia purtătorului de cuvânt.
„Aceasta Carmen Jucan nu a luat niciodata legatura cu mama sau cu nimeni din familie. Pe ce criterii da acest comunicat?!
Incompetenta sau face jocul cuiva?
Mama isi aminteste cu exactitate fiecare amanunt
Drept reactie, am scris o petitie atat la IPJ Cluj, cat si la Ministerul de Interne, in care solicit eliberarea din functie a acestei duduci. Sunt sigura ca or fi destule persoane capabile si bine pregatite care sa ocupe functia de purtator de cuvant al politiei. Astept o explicatie”.

Ligia Tibu  a revenit cu o postare pe Facebook în care reclamă lipsa de acțiune a Poliției.
„La aproape o saptamana de cand un taximetrist din Cluj a demarat in tromba impreuna cu bagajele mamei mele, nu am primit niciun raspuns de la politie. In afara bineinteles de declaratia data Ziarului de Cluj de purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Carmen Jucan, care a spus ca mama nu isi mai aminteste ce a facut cu bagajele si ca nu ar fi depus nicio plangere in acest sens.
Am cerut explicatii – tot nimic. Am sunat, am scris la politie si i-am trimis email-uri doamnei Jucan.
Tac toti ca pestii.
Dupa parerea mea, se incearca o musamalizare nesimtita din care tot pagubitul sa iasa vinovat, umilit si presupus senil.

[ads2]
Medicamentele pentru cancer ale mamei mele se aflau in unul din bagajele furate si se vand la preturi foarte mari pe piata neagra.
Faptul ca a fost jefuita dupa tratamentul cu chimioterapie, la iesirea din spital, este un gest bolnav si incalificabil.
Politia tace. De ce?”

error: Content is protected !!