Cluj: Hoț de buzunare fugărit și prins într-o bancă din Mărăști

Updated on ianuarie 29, 2016 Un bărbat de 34 de ani din Bonțida a fost reținut de polițiști după ce a furat 85 de lei din buzunarul unei femei. Bărbatul nu a fost prins de polițiști ci de iubitul femeii păgubite.
Conform polițiștilor, la data de 27 ianuarie, în jurul orei 14:45, o femeie de 28 de ani, din Cluj-Napoca, a anunțat poliția după ce, în timp ce se deplasa cu autobuzul pe linia 8, dinspre staţia Aeroport spre cartierul Mărăşti, un bărbat necunoscut i-a sustras din buzunarul exterior al gecii suma de 85 lei, după care, într-o staţie, a coborât din mijlocul de transport în comun şi a fugit.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului l-au găsti pe bărbatul de 34 de ani din Bonțida prins şi reţinut în sediul unei bănci de pe strada 21 Decembrie, din Cluj-Napoca, de către însoţitorul femeii şi angajaţi din unitatea menţionată.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 85 lei, a fost recuperat în totalitate. Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

error: Content is protected !!