Cluj: DRACULA PE GHEAȚĂ la Sala Polivalentă. Campioni olimpici, patinatori profesioniști, costume si decoruri fabuloase, ample instalații video, vampiri ce zboară

Updated on ianuarie 29, 2016 Teatrul pe gheață din Sankt-Petersburg prezintă premiera mondială DRACULA PE GHEAȚĂ pe 6 aprilie la Sala Palatului din București. Același spectacol are loc pe 8 aprilie la Cluj-Napoca, Sala Polivalentă.
În rolurile principale, medaliații olimpici la patinaj Tomáš Verner, Surya Bonaly și Phillippe Candeloro.

Bazat pe nemuritoarea poveste a lui Bram Stoker, spectacolul DRACULA PE GHEAȚĂ are premiera mondială în țara de origine a lui Vlad Țepeș, cel care a inspirat mitul Contelui Dracula, informează evz.ro. La sfârșitul secolului al XIX-lea, tânărul avocat Jonathan Harker și logodnica sa Mina fac planuri de căsătorie. Însă Jonathan trebuie să-și părăsească iubita și să ajungă în Transilvania pentru a se întâlni cu un conte ciudat care vrea să achiziționeze o proprietate la Londra….

Campioni olimpici, patinatori profesioniști, costume si decoruri fabuloase, ample instalații video, vampiri ce zboară deasupra ringului, lumini spectaculoase, sunete și efecte speciale, completate de muzică, toate recreează legenda primului vampir din istoria omenirii, Contele Dracula și a sa poveste de dragoste eternă.

[ads2]

Conform unui comunicat de presă, coloana sonoră a spectacolului DRACULA PE GHEAȚĂ a fost creată de talentatul compozitor Alexey Galinsky, care are în portofoliu succese precum spectacolele pe gheață “Prințesa Anastasia”, „Alice în Țara Minunilor”, „Spărgătorul de Nuci” și „Lord of Darkness”. Alexey este co-semnatar pentru “Olympia”, muzica special creată pentru Jocurile Olimpice de la Soci, din 2014.

error: Content is protected !!