Cluj: Taximetristul acuzat de furt a fos găsit. Acesta nu recunoaște fapta. „Mama mea are nevoie urgenta de medicamentul Nivestim 48 MU/0.5ml. Acest medicament se afla in bagajul care i-a fost furat de taximetristul din Cluj”

Updated on ianuarie 27, 2016 Taximetristul din Cluj Napoca care zilele trecute a plecat cu bagajele unei femei din Suceava a fost identificat, însă acesta nu recunoaste că femeia ar fi avut vreun bagaj.
Cea mai mare problemă este că femeia are nevoie urgentă de acel medicament, Nivestim 48 MU/0.5ml, care a fost obținut cu foarte multe aprobări, iar doctorul nu mai poate elibera altă rețetă.

„Mama mea are nevoie urgenta de medicamentul Nivestim 48 MU/0.5ml. Acest medicament se afla in bagajul care i-a fost furat de taximetristul din Cluj.
A fost obtinut cu foarte multe aprobari si am aflat cu disperare ca doctorul nu ii poate elibera alta reteta.
Va rog, distribuiti!”, a scris 1424350_1023223924385549_5931567878745621345_nLigia Tibu, fiica femeii păgubite, pe Facebook.

Ea a mai spus că a înregistrat o plângere la Inspectoratul de Politie Cluj și că a trimis cazul pentru investigare la Bruxelles, la Departamentul de Justitie al Uniunii Europene.

„Mi s-a adus astazi la cunostinta ca s-a identificat acest taxi si soferul, insa acesta nu recunoaste ca mama ar fi avut vreun bagaj. Apelam pe aceasta cale la firmele din zona Institului Oncologic Cluj care au camere de supraveghere. Va rugam sa ne ajutati sunand la politie si sa furnizati inregistrarile de luni, 25 ianuarie 2016, intre orele 11am-1pm. Am trimis astazi cazul pentru investigare la Bruxelles, la Departamentul de Justitie al Uniunii Europene.”

„De vreo două zile, mă zbat să recuperez bagajul cu medicamente al mamei mele, cu care un taximetrist din Cluj, care conducea un Logan de culoare neagră a plecat, lăsând-o în stare de șoc în fața gării din localitate.

[ads2]

S-a întâmplat luni, 25 ianuarie, în jurul orelor 12.00 ziua! Inițial, am considerat că este vorba de o greșeală, însă, cu mediatizarea amplă de care a avut parte acest caz, atât în mediul on-line cât și în presa locală din Cluj, era imposibil să nu ajungă la urechile taximetristului respectiv apelul disperat! Dacă era om și ar fi fost o greșeală, ar fi returnat bagajul în aceeași zi, având în vedere faptul că în interior se aflau acte medicale și numărul de telefon al păgubitei! Măcar le-ar fi lăsat la Poliție sau la bagaje pierdute…

Nu mi-am putut imagina că ar fi cineva capabil de un gest atât de mizerabil: să preiei o femeie bătrână și bolnavă din fața Institutului Oncologic, să o duci la gară și să o lași fără bagajele în care se află, printre altele, medicamente vitale! Acum este evident faptul că nu a fost o greșeală, ci respectivul a plecat voit cu bagajele imaginându-și cine știe ce în mintea sa bolnavă! Medicamentele respective se vând pe piața neagră cu bani grei și te-ai gândit, ponositule, că-i pont bun?”, a scris 12549122_1292015124158925_1792457602869937037_nAdina Țibu pe Facebook.

error: Content is protected !!