Cluj: Robi te așteaptă astăzi în Piața Unirii. Langa semafor! „Suntem alaturi de el, oameni de rand, fara iz politic sau campanii electorale”

Updated on ianuarie 22, 2016 Vineri de la ora 12, în Piața Unirii, vă puteți întâlni cu Robi. Lângă semafor îi puteți cumpăra un brăduț. “Robi este o persoană foarte mândră, demnă, politicoasă și muncitoare. Dacă s-ar măsura omenia în centimetri, multă lume nu i-ar ajunge până la genunchi. El cu greu a acceptat să ia bani de la oameni. Robi e obișnuit să muncească pentru a se întreține, la început vindea umerașe și linguri, apoi a început să vândă odorizante auto. E o persoană cinstită care merită să fie ajutată”, a declarat Ioan Pugna pentru Vocea Transilvaniei.

Pe Facebook a fost creat și un eveniment, Unim Clujul Pentru Roby !: „Inca o data trebuie sa dam dovada ca suntem uniti, ca avem cel mai frumos suflet din intreaga tara ! Suntem alaturi de Roby, maine (nr: astazi), la ora 12:00 , in Piata Unirii, acolo unde Isi face veacul.. Langa semafor! Suntem alaturi de el, oameni de rand,fara iz politic sau campanii electorale, indiferent ca suntem directori,studenti,senatori , suntem oameni cu suflet si vom fi acolo !!

[ads2]

Pe Facebook,  și Cluj: Robi te așteaptă astăzi în Piața Unirii. Langa semafor! „Suntem alaturi de el, oameni de rand, fara iz politic sau campanii electorale” 1 Sabin Ghermana scris că va fi prezent: „Pentru că e prima campanie dedicată unui om care munceşte şi pentru că omul ăsta munceşte de la 16 ani şi pentru că de vreo încă 16 ani statul român l-a declarat pierdut, mâine la 12 voi fi în centrul Clujului (lângă Melody)
ca să cumpăr un brăduleţ parfumat de la Robi.
Dă mai departe şi ne vedem acolo :)”

geerrrrtttt

Mergi și tu ?

error: Content is protected !!