Cluj: Florin Piersic sărbătorit la cinema pentru cei 80 de ani împliniți. Vezi lista cu filmele care vor rula în cinstea lui în regim de maraton:

Updated on ianuarie 18, 2016 Împlinirea vârstei de 80 de ani a îndrăgitului actor Florin Piersic va fi sărbătorită cum se cuvine la Cluj Napoca.
Publicul clujean va avea ocazia de a lua parte la un regal cinematografic dedicat actorului, la cinematograful care îi poartă numele.
Marți, 26 ianuarie 2016, spectatorii pot urmări proiecția unuia dintre cele mai bune filme ale actorului: „Parașutiștii”. Prețul unui bilet este de 15 lei.

În deschiderea evenimentului, maestrul va prezenta filmul și va sta de vorbă cu spectatorii, informează radio.ubbcluj.ro
Miercuri 27 ianuarie 2016, cinema Florin Piersic va difuza alte trei filme. „De-aș fi…Harap Alb” (ora 10:00), „Haiducii lui Șaptecai” (ora 13:00) și „Colierul de turcoaze” (ora 15:30), iar intrarea va fi liberă.

bgbtbt

Cinematograful oferă spectatorilor posibilitatea de a urmări, în sala de proiecții, transmisiunea directă a spectacolului „Nu-ntreba câți ani am!”, pe care îl va susține la Opera Română din Cluj-Napoca, începând cu ora 18:30, în seara zilei de 27 ianuarie 2016.

[ads2]

Acest eveniment se desfășoară în parteneriat cu Opera Națională Română Cluj Napoca și TVR Cluj. Intrarea va costa 10 RON, iar copiii și pensionarii vor beneficia de intrare gratuită, în limita locurilor disponibile. Accesul în sală se va face începând cu ora 18:00.

error: Content is protected !!