Hai România, La Cluj ! Va juca aici Naționala partida cu Spania? Arena Națională nu a primit aviz ISU ! „Publicul din Transilvania ar veni în număr foarte mare. Cred că echipa naţională va fi mai bine primită ca la Bucureşti”

Updated on ianuarie 15, 2016 Lovitură dură dată de Inspectoratul de Situații de Urgență (ISU) administratorilor Arenei Naționale din București. ISU nu a dat aviz pentru desfășurarea de competiții sportive astfel că stadionul va rămâne închis. După ce au investit aproximativ 200 de milioane de euro în stadion, ISU nu a avizat din cauza copertinei al cărei material nu a fost omologat în România.

Pe data de 27 martie, România are programat un super amical cuSpania, însă deocamdată nu se știe pe ce stadion va avea loc această dispută.
Inițial, Federația Română de Fotbal a luat în calcul Arena Națională, cel mai mare stadion al țării, însă planurile au fost date peste cap, după ce arena din București nu a primit avizul ISU, deoarece acoperișul retractabil nu poate fi omologat, informează digisport.ro.

grgrrg

În aceste condiții, partida cu Spania ar urma să se dispute pe Cluj Arena, mai ales că FRF a promis ardelenilor că tricolorii vor ajunge și aici, după ce partidele din preliminariile Euro 2016 au avut loc laBucurești și la Ploiești (cel cu Insulele Feroe).

[ads2]

O delegație a FRF a inspectat arena de 30.000 de locuri din Cluj, pentru a se asigura că oamenii lui Anghel Iordănescu vor beneficia acolo de cele mai bune condiții.

Radu Rațiu, director Cluj Arena (noiembrie 2015): “Ar fi bine să aleagă Cluj Arena. Publicul din Transilvania ar veni în număr foarte mare, publicul din partea vestică a ţării aşteaptă un astfel de eveniment. Cred că echipa naţională va fi mai bine primită ca la Bucureşti”.

error: Content is protected !!