Video Accident Cluj: „Blestemul” hoților. O mașină de poliție s-a izbit violent de o autospecială de pompieri

Updated on ianuarie 13, 2016 Un accident rutier în care au fost implicate o mașină de poliție și o autospecială de pompieri a avut loc astăzi în fața prefecturii din Cluj Napoca.
O mașină de poliție s-a izbit violent de o autospecială de pompieri. În urma impactului dintre cele două autospeciale, trei persoane dintre care doi polițiști și un pompier, au fost rănite fiind preluate și transportate la UPU Cluj.

”Poliția a fost sesizată în jurul orei 11.15 în legătură cu evenimentul rutier. Este vorba despre o coliziune între două autospeciale. Una dintre autospeciale circula dinspre strada Cuza Vodă, iar cealaltă autospecială mergea dinspre cartierul Mărăști spre Mănăștur. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili care sunt circumstanțele în care a avut loc incidentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj Carmen Jucan, citat de someseanul.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj autospecială de pompieri se deplasa la o solicitare pe strada Papiu Ilarian, la o persoană găsită spânzurată. Autospeciala ISU avea puse în funcțiune sistemele acustice și luminoase.

[ads2]
Vezi aici Video postat de Szabo Szilard pe Youtube.com:

Unul dintre pompieri a fost rănit și transportat la UPU Cluj.

error: Content is protected !!