„Cel mai cinstit muncitor din Cluj”. Vezi cum îl poți ajuta pe Robi

Updated on ianuarie 13, 2016 Toți clujenii care au trecut prin centrul orașului l-au vazut pe Robi. Tanarul nu se poate deplasa, dar handicapul nu il impiedica sa iasa cu caruciorul in trafic.
Indiferent de vreme, acesta isi impinge caruciorul, taraba din care vinde maruntisuri in trafic. Tanarul de 33 de ani sufera de paralizie cerebrala, se exprima greu si nu si-a putut gasi un loc de munca.

Impresionați de efortul lui, taximetriștii din Cluj au initiat o campanie de ajutorare și doresc să îi cumpere acestuia un cărucior cu motor pentru a se deplasa mai ușor, informează stirileprotv.ro

“Feedbackul a fost extraordinar. Cred ca e cel mai cinstit muncitor din Cluj si e foarte harnic si de 20 de ani isi cara carutul. Cu siguranta vom depasi targetul de 2500 de euro pentru carucior si vrem sa facem pasul 2 sa incercam sa strangem bani pentru un avans, pentru un apartament lui Robi. Multi nu ne apropiem daca s-ar masura omenia in centimetri nici de genunchii lui.”, a declarat Ioan Pugna, initiator campanie.

Banii pe care ii castiga Robi din vanzarea de odorizante sau lichid de parbriz ii ajung doar de chirie si impozite.

Pana acum, in contul lui Robi s-au strans din donatii peste 10 mii de lei.

[ads2]

ziardecluj.ro a publicat conturile în care se pot face donații:

Donati oricat, gestul conteaza!

Titular cont Lukacs Robert  

CNP 1810818125874  

Cont EURO RO79BTRLEURCRT00M5623902

Cont RON RO94BTRLRONCRT00M5623902

error: Content is protected !!