Cluj: „Autobuzele efectiv nu mai puteau urca pe varianta Manastur-Zorilor.Sau se asteapta sa apara primul caz de cedare a frinelor si de coborire cu spatele a variantei urmat de rasturnare cu un numar semnificativ de victime?”

Updated on ianuarie 13, 2016 Un clujean a observat faptul că autobuzele vechi a CTP de pe liniile 43, 43b și 43p au dificultăți în a urca pe varianta Mănăștur-Zorilor.
Acesta propune, într-o solicitare pe domnuleprimar.ro, ca pe aceste linii să fie puse doar autobuze noi Solaris Urbino 18 deoarece cele vechi, Renault Agora, nu mai au puterea de a urca.

„Va rog sa transmiteti CTP Cluj sugestia de a planifica pe liniile 43 43b si 43p numai autobuze Solaris Urbino 18.Autobuzele Renault Agora L sunt mult mai vechi – circa 15 ani -si au si o putere a motorului mai mica .

Am intilnit cazuri cind efectiv nu mai puteau urca pe varianta manastur-zorilor rezultind astfel intirzieri semnificative fata de grafic.Sau se asteapta sa apara primul caz de cedare a frinelor si de coborire cu spatele a variantei urmat de rasturnare cu un numar semnificativ de victime ?

Daca exista interes din partea CTP se putea lua aceasta maura inca de acum un an.Autobuzele Renault Agora L se descurca bine pe linia 30 unde nu exista pante de urcat.”, a scris clujeanul.

error: Content is protected !!