Cluj: „Ca si pieton ma simt in mare nesiguranta la traversarea străzii Dunării, chiar daca exista treceri de pietoni”. Tu te simti in siguranta cand traversezi?

Updated on ianuarie 12, 2016 Mașinile parcate neregulamentar pe străzile înguste din oraș sunt un pericol atât pentru șoferi cât și pentru pietoni. Muresan Denisa, o clujeană îngrijorată, a scris pe platforma domnuleprimar despre pericolul pe care mașinile parcate neregulamentar îl prezintă pe strada Dunării.

„Domnule primar,va scriu in calitate de pieton si viitor sofer,in legătură cu problema mașinilor parcate neregulamentar pe strada Dunării, din cartierul Intre Lacuri .

Ca si pieton ma simt in mare nesiguranta la traversarea străzii Dunării,chiar daca exista treceri de pietoni. Din cauza masinilor parcate pe o intteaga banda de circulatie ,uneori pe ambele sensuri de mers , soferii nu sesizează pietonii care vor sa se angajeze in traversarea străzii,si nu o data mi s-a intamplat sa treacă la cativa centimetrii prin fata mea sau sa se oprească milimetric de mine sau de alți trecători.

Din prisma soferilor,este aproape imposibilă circulatia străzii pe ambele sensuri de mers,repet din cauza masinilor parcate neregulamentar ,care ocupa cel putin o banda de mers(asta in condiții normale,ca daca ai norocul sa te intalnesti si cu autobuzul,e groaznic).

Doresc (si nu numai eu) solutionarea acestor probleme , deoarece pun in pericol atât siguranta pietonilor,cât si cea a soferilor. Cea mai problematică zona este intersecția cu strada Oltului,in zona pizzeriei si a farmaciei. Multumesc anticipat.”, a scris aceasta.

[ads2]

Un alt clujean, Mihu Luca Daniel, a observat o altă zonă periculoasă din oraș, str. Oașului.

„Sunt un locatar de pe str Oasului(de pe Valea Chintaului). In zona Strazii Oasului intre numerele 300-364, au avut loc in ultimul an cel putin 5 accidente rutiere, deoarece se circula cu peste 100km/ora. Am rugamintea, sa se instaleze in aceasta zona de URGENTA, ” DENIVELARI PENTRU REDUCEREA VITEZEI”.

De asemenea iluminatul stradal este foarte slab, o lumina galbena “chioara”. Cer de asemenea inlocuirea acestor becuri, daca se poate cum sunt pe str Horea.”, a scris acesta pe domnuleprimar.ro

error: Content is protected !!