Video Cluj: Sezonul de schi s-a deschis la sfârsit de săptămână si pe pârtiile clujene

Updated on ianuarie 5, 2016 Zăpada s-a lăsat mult așteptată în acest an, nu doar în zonele mai joase din țară dar și la munte unde turiștii așteptau cu nerăbdare deschiderea pârtiilor.
Pasionații sporturilor de iarnă din zonă se pot bucura de pârtii și aproape de Cluj Napoca. Sezonul de schi s-a deschis la sfârsit de săptămână si pe pârtiile clujene.

La Băișoara, pe vechea pârtie, s-a strâns prea puțină zăpadă și se poate schia doar mai sus, pe noile pârtii de la vârful Buscat. Aici turiștii s-au declarat mulțumiți de condiții, chiar dacă se schiază pe zăpadă artificială.

„E printre puținele locuri sunt așa de aproape și în care este zăpadă, mi se pare fabulos”, a declarat un turist pentru tvrcluj. ”Cred că este foarte bine că este așa de frig că altfel nu am avea nici zăpadă artificială”, a spus o altă turistă.
[ads2]
Vezi aici Video:

Bucurie mare pentru pasionaţii sporturilor de iarnă, care au aşteptat cu nerăbdare zăpada. Sezonul de schi s-a deschis la sfârsit de săptămână si pe pârtiile clujene.

Posted by TVR Cluj on Monday, January 4, 2016

Zona Buscat se afla la 54 km de Cluj. Este cea mai ozonificata din Romania si a doua din Europa, iar varful Buscat este unul dintre cele mai inalte varfuri din Muntii Apuseni, avand o inaltime de 1677 m.

error: Content is protected !!